Här kan du läsa lite om mig,

också vilka utbildningar jag har:

Jag har ju som alla andra gått ”i livets hårda skola” och om jag kunnat hade jag nog valt att gå ”i livets lätta skola” men jag vet inte om den ens finns!

Jag började se andar redan som liten. Jag var aldrig ensam ibland kände jag mig iakttagen och någon som ”spionerade” på mig.

Många gånger vågade jag inte vara själv för det var så läskigt.

Som 11-åring såg jag för första gången en liten gråaktig tomte som bara var där. Jag var helt fascinerad. Det är ett minne som inte vill lämna mig. Jag upplevde också knackningar i väggarna under hela min uppväxt trots att vi flyttat.

Under mina tonår var det ännu värre med mycket starka energier runt mig. Jag vet inte hur jag ska förklara vad det var annat än med att det var energier.

Som vuxen såg jag min mormor som varit död sedan länge i ett gråaktigt skimmer och jag såg en man som stod vid min sänggavel och tittade ut genom fönstret.

Jag var jätterädd.

Det som verkligen satte fart på min önska om att utveckla min mediala sida var när jag var ner till tvättstugan i huset där jag bodde och någon/något puttade ut mig från rummet. Det var en så skräckfylld upplevelse att jag tog kontakt med Mediet Annika Holmgren och gick i hennes cirkel för att kunna lära mig att hantera allt jag upplevt. Jag blev uppmanad att utbilda mig till medium, så jag sökte mig till Terry Evans Creative Experiences AB i Fanthyttan där jag blev medium och fick healing ”på köpet”. Under den utbildningen som var 2 halvt år upplevde jag flera konstiga saker bland annat när jag var på övervåningen så såg jag en man i frack med hatt och han hade en portfölj med sig han stod nedanför vid trappan. Jag har också upplevt någons fotsteg som går i trappen både upp till övervåningen och ner till källaren. Jag har alltid känt mig påpassad genom hela min barndom ända fram till nu!

Vid ett tillfälle när jag var ute och körde bil och jag ägnade väl inte maximal uppmärksamhet till vad jag gjorde då var det någon/något som tog tag i min arm och klämde till…

Jag blev naturligtvis direkt uppmärksam på trafiken, som tur var.

Jag vet saker som utan att jag har fakta på det är till 98% rätt. Det stämmer egentligen alltid när jag har tillit till det jag ”vet”.

Ett exempel som jag alltid hade rätt med var vilket humör min mamma som vid den tiden inte mådde så bra, skulle vara på. Kanske inte så stor grej men det var något som jag började med att träna min tillit med. Det visste jag inte då men det har verkligen hjälpt mig att förstå mig själv!

När jag var yngre så ville jag precis som alla andra passa in men det gjorde jag aldrig. Kände mig alltid utanför. Idag förstår jag vad det handlade om.

Idag har jag flera bra utbildningar som jag har skaffat mig för att kunna hantera mig, i första hand men det visar sig att jag idag kan hjälpa många med mina kunskaper.

 

Mina utbildningar:

Medial Cirkel med Annika Holmgren

Creative Experiences AB Terry Evans

Regndroppsmassage Anette Karlsson 

Helande Regndroppe Anette Karlsson

Stresscoach Kjell Haglund

Husreningskurs/Rening Lovisa Månsson

Transhealing med Steven Upton /Camilla Elving

Lär dig prata med andar. Andreas Österlund

Tarotkortens mystiska värld BarfotaOraklets

Örtkurs BarfotaOraklets

...och fler ska det bli...